O nama

PREDUZEĆE ‘’PANEX CO’’

je osnovano 1997. godine, sa sedištem u Novom Sadu, gde se i danas nalazi. Osnovna delatnost je proizvodnja i distribucija ambalaže od plastičnih masa, prvenstveno OPS, PS, PET, PP i PVC.

U našem proizvodnom asortimanu se nalazi preko 150 modela plastične ambalaže raznih oblika i dimenzija.

Svesni sveprisutne potrebe jedinstvenosti na tržištu, svakodnevnom radimo na uvođenju novih proizvoda i linija proizvoda.

Prethodne dve decenije poslovanja u proizvodnji plastične ambalaže su nas, našim saradnicima, potvrdile kao kvalitetnog, odgovornog, pouzdanog i, da tako kažemo, drugačijeg, ne samo dobavljača, vec poslovnog partnera.

Shvatanje posla kao partnerstva, a ne samo kao kupoprodajnog odnosa, i nastojanje da kupcu ponudimo drugačiji proizvod, dizajn, mogućnost diferenciranja i prepoznavanja na tržistu putem ambalaže, odnosno pakovanja, čini osnov postojanosti i trajnosti  naših poslovniih partnerstava, kao i pozicioniranja na tržištu.

Isto tako, optimalan odnos cene i kvaliteta je ono zbog čega je Panex-Co već 20 godina prisutno na tržištu Srbije i regiona, kao i u pojedinim zemljama EU.

Pozivamo Vas da nas kontaktirate i uverite se u gore navedeno, da zajedno radimo na Vašim idejama pakovanja.

Sertifikat ,,Excellent SME” je sertifikat koji pruža protvrdu o bonitetu, a osmišljen je u duhu direktiva EU o promociji uspešnih kompanija, čija je svrha ne samo promocija uspešnih kompanija i dobre poslovne prakse, nego i povećanje transparentnosti i bezbednosti poslovanja i zaštita potrošača, kao i ocena rizika poslovanja sa preduzećem.

Sertifikat je zasnovan na SafeSigned tehnologiji za sajtove, a njegovo prisustvo na web – stranici svedoči o uspešnosti, odgovornosti i kredibilitetu kompanije. Može biti dodeljen samo onoj kompaniji koja ima ocenu Coface boniteta iznad 6, na skali od 1 do 10.

Elektronski sertifikat „Excellent SME“ dodeljuje Privredna komora Srbije.

sr_RS