PP program

PP je materijal visoke temperaturne izdržljivosti (+110°C) i zbog toga se PP posude najviše koriste za pakovanje vrućih/vrelih gotovih jela.

Ukoliko je sadržina posude tečna, kod PP posuda sa poklopcem koji je vezan za posudu, zbog vodonepropusnog zatvaranja, neće doci do prosipanja ili curenja sadržaja, te je ova vrsta ambalaže pogodna za transport i distribuciju obroka na terenu. PP posude najvise koriste catering servisi, fast food objekti, restorani i sl.

PP posude bez poklopca mogu da se koriste i za mašinsko pakovanje, ali i za klasično zatvaranje sa odgovarajućim poklopcem.

PP podloške

su namenjene pakovanju hrane i svežeg mesa u modifikovanoj atmosferi, čime se produžava rok trajanja namirnica, poboljšava kvalitet i smanjuje kvarljivost, a samim tim i bacanje hrane. Ovakvo pakovanje pruža mnoge prednosti, kako potrošačima, tako i proizvođačima hrane, naročito u mesnoj industriji. Modifikovana atmosfera omogućava da hrana duže zadrži svežinu, vizuelnu dopadljivost i bolji ukus.

Uz naš program PP podloški nudimo i kompatibilne barijerne folije, koje su sastavni deo pakovanja u modifikovanoj atmosferi.

sr_RS